Meetmedemblik.nl header

Toeristisch Informatie Punt

toeristisch informatie punt meetmedemblik.nl

In het centrum mag een Touristisch Informatie Punt (TIP) zéker niet ontbreken! Het TIP bestaat uit de volgende diensten:

• Tourist Information
• Public Toilet
• Baby change

Onder het genot van een lekkernij uit de streek, worden toeristen geïnformeerd over alles wat Medemblik en omgeving te bieden heeft. Blader op je gemak door het toeristische magazine of bekijk de diverse folders. Reserveren kan eenvoudig op de beschikbare tablets. De vrijwilligers van het TIP vertellen graag over de leukste uitjes en bezienswaardigheden!

Touristisch informatie punt medemblik

 

 

De vrijwilligers van het TIP vertellen graag over de leukste uitjes en bezienswaardigheden!

 

visitmedemblik logo

Kom je van ver en wil je voorbereid naar Medemblik toe komen? Bezoek dan de pagina van visitmedemblik.nl. Hier vind je alles wat er in en omgeving Medemblik te beleven valt. 


Tijdens jouw bezoek aan Medemblik ook lekker shoppen? Dat kan! De keuze is reuze met een grote diversiteit aan winkels. Van kleding tot delicatessen, het is er allemaal!

Logo cultuurmedemblik.nl

Ben je een echte cultuurliefhebber? Ga je graag naar concerten, theater, tentoonstellingen, exposities etc? Dan mag jij de online UITagenda van Medemblik absoluut niet missen!

stadshavens medemblik

Bezoek Medemblik via het water. Medemblik is Rijk aan havens. Op de website van stadshavens.nl vindt je alle informatie m.b.t.  de mogelijkheden, faciliteiten en meer.

OVERNACHTEN

LODGE 61

Logeren tussen de fruitbomen en groentegewassen; dat is toch uniek? Lodge61 is  een sfeervol recreatiebedrijf met lodges en luxe natuurkampeerterrein in het hogere segment. Alles is ruim opgezet en voor gasten op doorreis is er een ruim opgezette lobby (Koetshuys), waar men uiteraard kan loungen maar ook uitgebreid kan koken.

lodge61 meetmedemblik.nl

Local Art, Crafts, Gifts, Souvenirs & Tourist Information

Logo meet medemblik transparant

Openingstijden

Maandag: 12:00-17:30 uur 
Di t/m vrij: 10:00-17:30 uur
Zaterdag: 10:00-17:00 uur

(van april t/m sept ook op zondag geopend van 12:00-
17:00 uur)

Contact

Nieuwstraat 58
1671 BG Medemblik

Tel: 06-26354975
Mail: info@meetmedemblik.nl