Meetmedemblik.nl header

HET CONCEPT

ambachtelijk 2 meetmedemblik.nl

Jouw product in de winkel

MEET Medemblik is een shop-in-shopconcept dat bevlogen ambachtslieden, creatieve geesten, agrariërs, starters en webshopeigenaren uit Medemblik en omgeving een plek in het schap van de  winkel biedt. Deelnemen aan het concept betekent samen sterker staan door krachten te bundelen en faciliteiten te delen. 

MEET Medemblik is een stichting en heeft dus geen winstoogmerk. Want ons doel dan wel is? Het vol trots presenteren van het lokale product. Dit doen wij door de fysieke retail laagdrempelig toegankelijk te maken voor iedereen met een passie voor haar of zijn product. 

MEET Medemblik is een belevingswinkel voor én door ondernemers. Aan het shop-in-shopconcept doen zo'n 55 enthousiaste kunstenaars, hobbyisten en ondernemers mee. Deze 55 deelnemers zorgen samen voor een sfeervolle en verrassende winkel. Op deze manier bieden wij onze klanten een mooi, aantrekkelijk en divers assortiment en onze deelnemers de kans om hun product aan een breder publiek te presenteren dan individueel haalbaar is.
 

Shopcoördinator Annet Stibbe
HET CONCEPT MEETMEDEMBLIK.NL

Deelnemen

MEET Medemblik biedt een podium aan iedereen die zijn of haar passie en ideeën vertaalt naar een bijzonder product. Door de veelzijdigheid van het concept is er voor iedereen een passende oplossing. Zo geeft ‘Rent-a-shelf’ de mogelijkheid tot het huren van één of meerdere planken. Ook kun je kiezen voor een displaytafel. En wil je in de winkel liever een eigen toko met een geheel eigen look & feel? Dan is een ministore echt iets voor jou!

Deelnemen aan MEET Medemblik betekent een plek voor jouw product in een winkel op een A-locatie, waarbij je zelf zorgt voor een aantrekkelijk assortiment, uitnodigende presentatie én voldoende voorraad voor jouw deel van de shop.

Naast een vast bedrag per maand -waarvan we o.a. de huur van de winkelruimte en energiekosten betalen-, is er een variabele fee van 10% over de omzet. Van dit bedrag kopen we gezamenlijk cadeaupapier, advertenties en andere winkelbenodigdheden in.

Om de kosten van deelname aan het winkelconcept zo laag mogelijk te houden, zorgen we gezamenlijk voor de bezetting van de kassadiensten. In praktijk komt het erop neer dat iedere MEETer één a twee dagen per maand in de winkel staat. Uiteraard wordt bij het maken van het rooster rekening gehouden met je wensen en mogelijkheden.

Interesse in deelname aan dit mooie concept? Graag ontvangen we dan je gegevens en een duidelijke omschrijving en foto’s van het product dat je wilt verkopen.
Geef ook aan welke plek in de winkel jouw voorkeur heeft.

Vragen of aanmelden? Neem dan contact met ons op.

Contactgegevens:
Stichting MEET Medemblik
Corona Rentenaar
Telefoon: 06-26354975
Email: info@meetmedemblik.nl
Vestigingsadres: Nieuwstraat 58, 1671BG Medemblik

Local Art, Crafts, Gifts, Souvenirs & Tourist Information